Γωνιές βιβλίου στο σχολείο μας…

Στις δυο εισόδους του σχολείου μας δημιουργήσαμε φέτος τρεις όμορφες γωνιές  βιβλίου. Εκεί έχουμε τοποθετήσει διάφορα βιβλία με ποικίλες θεματικές τα οποία οι μαθητές μας μπορούν να ξεφυλλίσουν ή και να διαβάσουν στα διαλείμματα ή όταν έχουν ελεύθερο χρόνο.

 Τα παιδιά φάνηκαν να ενθουσιάζονται με την ιδέα, καθώς παράλληλα με τη δανειστική μας βιβλιοθήκη, η οποία θα λειτουργήσει προσεχώς, τους δίνεται και αυτή η δυνατότητα προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο του βιβλίου και να το αγαπήσουν. Τα βιβλία φυσικά θα ανανεώνονται τακτικά, έτσι ώστε οι μαθητές μας  να διατηρήσουν το ενδιαφέρον τους, να γνωρίσουν πολλά και διαφορετικά είδη βιβλίου και να καλλιεργηθεί η φιλαναγνωσία.  Παράλληλα, να τονίσουμε εδώ πως την ευθύνη για την προστασία των βιβλίων ανέλαβαν οι ίδιοι οι μαθητές μας. 

Κοινοποιήστε το:
Στις δυο εισόδους του σχολείου μας δημιουργήσαμε φέτος τρεις όμορφες γωνιές  βιβλίου. Εκεί έχουμε τοποθετήσει διάφορα βιβλία με ποικίλες θεματικές τα οποία οι μαθητές μας μπορούν να ξεφυλλίσουν ή και να διαβάσουν στα διαλείμματα ή όταν έχουν ελεύθερο χρόνο.  Τα παιδιά φάνηκαν να ενθουσιάζονται με την ιδέα, καθώς παράλληλα με τη δανειστική μας βιβλιοθήκη, η οποία θα λειτουργήσει προσεχώς, τους δίνεται και αυτή η δυνατότητα προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο του βιβλίου και να το αγαπήσουν. Τα βιβλία φυσικά θα ανανεώνονται τακτικά, έτσι ώστε οι μαθητές μας  να διατηρήσουν το ενδιαφέρον τους, να γνωρίσουν πολλά και διαφορετικά…

Review Overview

User Rating: 4.73 ( 2 votes)
0