Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Καινοτομίας: Το 3ο Γυμνάσιο ένα από τα 15 πιο δραστήρια σχολεία της Ευρώπης

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Καινοτομίας: Το 3ο Γυμνάσιο ένα από τα 15 πιο δραστήρια σχολεία της Ευρώπης

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Καινοτομίας ODS (Open Discovery Space) συμμετέχουν 2.050 σχολεία από όλη την Ευρώπη -μεταξύ των οποίων και το σχολείο μας- και 6.500 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι προσφέρουν υψηλής ποιότητας ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό στο αποθετήριο του ODS, με σκοπό την βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, την καινοτομία και την αναβάθμιση των σχολείων σε πρότυπα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα.
Στο πλαίσια αυτό και προς αυτήν την κατεύθυνση, το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Καινοτομίας ODS διοργάνωσε διαγωνισμό για την επιβράβευση των 15 πιο δραστήριων – καινοτόμων σχολείων της Ευρώπης και των εκπαιδευτικών τους. To 3o Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη», κατόπιν συμμετοχής στον παραπάνω διαγωνισμό αναδείχθηκε ως ένα από αυτά τα 15 σχολεία.
Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας Παναγιώτης Δελιακίδης, Φυσικός, και Κωνσταντίνος Ματανάς, Πληροφορικής, θα συμμετάσχουν με υποτροφία στο Θερινό Σχολείο του ODS (ODS Summer Academy 2015 http://ods.ea.gr) που θα πραγματοποιηθεί από 12 Ιουλίου έως 17 Ιουλίου 2015 στην Νέα Μάκρη Αττικής.

Κοινοποιήστε το:
το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Καινοτομίας ODS (Open Discovery Space) συμμετέχουν 2.050 σχολεία από όλη την Ευρώπη -μεταξύ των οποίων και το σχολείο μας- και 6.500 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι προσφέρουν υψηλής ποιότητας ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό στο αποθετήριο του ODS, με σκοπό την βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, την καινοτομία και την αναβάθμιση των σχολείων σε πρότυπα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. Στο πλαίσια αυτό και προς αυτήν την κατεύθυνση, το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Καινοτομίας ODS διοργάνωσε διαγωνισμό για την επιβράβευση των 15 πιο δραστήριων - καινοτόμων σχολείων της Ευρώπης και των εκπαιδευτικών τους. To 3o Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη», κατόπιν συμμετοχής στον παραπάνω διαγωνισμό…

Review Overview

User Rating: 3.89 ( 4 votes)
0