Περιβαλλοντική Ομάδα «4ο βέλος- οικοβέλος»: Διαμορφώνοντας τους χώρους του Σχολείου

Η περιβαλλοντική ομάδα του Σχολείου μας «4ο βέλος-οικοβέλος» ασχολείται φέτος με το αειφόρο σχολείο 윈도우 10 인터넷 익스플로러 11 다운로드. Το αειφόρο σχολείο είναι ένα σχολείο φιλικό προς το περιβάλλον, δημοκρατικό, ασφαλές και φιλόξενο Download chrome 64 version. Είναι αυτό το σχολείο το οποίο έχει πολλαπλή συνεισφορά στο περιβάλλον, στο μαθησιακό κλίμα, αλλά και στη γενική ατμόσφαιρα του σχολικού χώρου Folksong download.

Στο πλαίσιο αυτό προβληματιστήκαμε και αποφασίσαμε να διαμορφώσουμε έναν χώρο για τους μαθητές πιο φιλικό, πιο οικείο, πιο φιλόξενο… handy seamless transitions 다운로드. μια «γωνιά» που θα αποτελεί σημείο αναφοράς, σημείο συνάντησης και επικοινωνίας της μαθητικής αλλά και της ευρύτερης σχολικής κοινότητας Directx9 download.

Καταλήξαμε στην απόφαση να διαμορφώσουμε την είσοδο μπροστά στο κυλικείο και … βάλαμε μπρος 패스오브 엑자일 다운로드! Προγραμματίσαμε τη δράση μας, κάναμε όλοι τις προτάσεις μας, σχεδιάσαμε τις αλλαγές στον χώρο, αγοράσαμε χρώματα, πινέλα και με ενθουσιασμό, μεράκι και χαρά αναλάβαμε δράση 예쁜 글씨체 다운로드! Βάψαμε τις δύο κολόνες στον διάδρομο του ισογείου, όπως και ένα μέρος της οροφής του microsoft visual c++ 2005 redistributable 다운로드. Διαμορφώσαμε δύο μικρούς μαυροπίνακες όπου γράφουμε ευχές στους εορτάζοντες, γνωμικά, καθώς και τα μηνύματα που μεταφέρουν οι Παγκόσμιες, Ευρωπαϊκές ή Εθνικές Ημέρες 가수 앨범 다운로드.

Στην πορεία σκεφτήκαμε να ολοκληρώσουμε την κατασκευή μας με παγκάκια που θα πλαισίωναν τις κολόνες του ισογείου 일판 퍼드 다운로드. Γι’ αυτό και στις 13 Φεβρουαρίου επισκεφθήκαμε τον Δήμο Αλεξανδρούπολης προκειμένου, αφενός να τους ενημερώσουμε για την ύπαρξη και τον σκοπό της ομάδας μας και, αφετέρου, να ζητήσουμε τη συνδρομή τους για την κατασκευή μας.

Ο αντιδήμαρχος κ. Κουκουράβας μαζί με τον κ. Μάκρα μάς δέχτηκαν πολύ φιλικά και εγκάρδια στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, μας άκουσαν με ενδιαφέρον και δέχτηκαν πρόθυμα να στείλουν την τεχνική υπηρεσία του Δήμου στο σχολείο μας για να μας βοηθήσουν στην ολοκλήρωση του σχεδίου μας. Η εμπειρία που αποκομίσαμε από τη συνάντηση ήταν πολύ θετική και η συνεργασία με το Δήμο πολύ εποικοδομητική. Μας εντυπωσίασε το πόσο ευαισθητοποιημένοι και κατατοπισμένοι είναι οι αντιδήμαρχοί μας σε θέματα περιβάλλοντος, αλλά και η συνέπεια όπως και η καλή διάθεση των τεχνικών που κατασκεύασαν τα παγκάκια. Τους ευχαριστούμε όλους, καθώς και τον αντιδήμαρχο κ. Ζιώγα, για τη σύντομη αλλά αποτελεσματική συνεργασία!

Και η γωνιά μας λειτουργεί!! Είναι ο χώρος που μας αρέσει να καθόμαστε, να κουβεντιάζουμε στα διαλείμματα, να επικοινωνούμε! Να διαβάζουμε τα μηνύματα που αφορούν στις Παγκόσμιες Ημέρες και βέβαια να γράφουμε τα «Χρόνια πολλά» και τις ευχές μας σε όσους έχουν την ονομαστική τους εορτή!

Ευχόμαστε η «γωνιά» μας να συνεχίσει να μας δίνει χαρά, να μεταφέρει αξίες που μας διαμορφώνουν ως ανθρώπους, να είναι χώρος όπου καλλιεργείται η ενημέρωση για σπουδαία θέματα της σχολικής ζωής και προάγεται η παιδεία και η φιλική επικοινωνία στη σχολική κοινότητα!

Οι μαθητές- μέλη της ομάδας και οι υπεύθυνοι καθηγητές, κ. Ζησίδου, κ. Παταπάτη (διευθύντρια), κ. Χαριτούδη.

Κοινοποιήστε το:
Η περιβαλλοντική ομάδα του Σχολείου μας «4ο βέλος-οικοβέλος» ασχολείται φέτος με το αειφόρο σχολείο. Το αειφόρο σχολείο είναι ένα σχολείο φιλικό προς το περιβάλλον, δημοκρατικό, ασφαλές και φιλόξενο. Είναι αυτό το σχολείο το οποίο έχει πολλαπλή συνεισφορά στο περιβάλλον, στο μαθησιακό κλίμα, αλλά και στη γενική ατμόσφαιρα του σχολικού χώρου. Στο πλαίσιο αυτό προβληματιστήκαμε και αποφασίσαμε να διαμορφώσουμε έναν χώρο για τους μαθητές πιο φιλικό, πιο οικείο, πιο φιλόξενο…. μια «γωνιά» που θα αποτελεί σημείο αναφοράς, σημείο συνάντησης και επικοινωνίας της μαθητικής αλλά και της ευρύτερης σχολικής κοινότητας. Καταλήξαμε στην απόφαση να διαμορφώσουμε την είσοδο μπροστά στο κυλικείο και ……

Review Overview

User Rating: 3.21 ( 5 votes)
0