Εμείς και οι άλλοι μαζί στην ίδια πόλη – Δράση της ομάδας Erasmus+ KA1 «Χτίζοντας γέφυρες, όχι τείχη!»

Τα μέλη της ομάδας Erasmus+ KA1 «Χτίζοντας γέφυρες, όχι τείχη!» με τις υπεύθυνες καθηγήτριες Καπούτση Σύρμω και Κιτσάτη Μαρία περιηγηθήκαμε στους δρόμους της πόλης, φωτογραφίζοντας κτίρια και μνημεία που αναδεικνύουν τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα  της Αλεξανδρούπολης 모털엔진 다운로드.

Διαβάζοντας την πόλη μας  μέσα από τα σημάδια που άφησαν οι άλλοι στο πέρασμα των χρόνων, διαπιστώσαμε ότι η κοινωνία στην οποία ζούμε είναι αποτέλεσμα της συνύπαρξης και αλληλεπίδρασης ποικίλων και ετερογενών πληθυσμιακών ομάδων και συνειδητοποιήσαμε την αναγκαιότητα της αρμονικής συμβίωσης όλων μέσα από την αποδοχή και τον σεβασμό της διαφορετικότητας και της πολιτισμικής ταυτότητας των άλλων 인스타그램 apk 다운로드.

Σε επόμενη συνάντηση της ομάδας στον χώρο του σχολείου αξιοποιήσαμε τις φωτογραφίες μας αποδίδοντάς τες εικαστικά και εκφράζοντας μέσω συμβόλων την παρουσία των «άλλων» στα κτίρια και μνημεία που φωτογραφίσαμε Download All That Music. Το εικαστικό υλικό θα αξιοποιηθεί στη συνέχεια για την παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων Grab the catch.

Κοινοποιήστε το:
Τα μέλη της ομάδας Erasmus+ KA1 «Χτίζοντας γέφυρες, όχι τείχη!» με τις υπεύθυνες καθηγήτριες Καπούτση Σύρμω και Κιτσάτη Μαρία περιηγηθήκαμε στους δρόμους της πόλης, φωτογραφίζοντας κτίρια και μνημεία που αναδεικνύουν τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα  της Αλεξανδρούπολης. Διαβάζοντας την πόλη μας  μέσα από τα σημάδια που άφησαν οι άλλοι στο πέρασμα των χρόνων, διαπιστώσαμε ότι η κοινωνία στην οποία ζούμε είναι αποτέλεσμα της συνύπαρξης και αλληλεπίδρασης ποικίλων και ετερογενών πληθυσμιακών ομάδων και συνειδητοποιήσαμε την αναγκαιότητα της αρμονικής συμβίωσης όλων μέσα από την αποδοχή και τον σεβασμό της διαφορετικότητας και της πολιτισμικής ταυτότητας των άλλων. Σε επόμενη συνάντηση της ομάδας στον χώρο του…

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 16 votes)
0