Χτίζοντας γέφυρες με τους «Γιατρούς Καρδιάς»

Στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε γέφυρες στη συνείδηση των μαθητών μας με  τον άλλο, τον διαφορετικό, τον μη προνομιούχο, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στο σχολείο μας μέλη της ελληνικής ΜΚΟ «Γιατροί Καρδιάς» για να μας παρουσιάσουν τη δράση τους movies on your phone. Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησή μας επισκέφτηκαν το σχολείο μας για να μιλήσουν στους μαθητές μας για το έργο τους οι κες Ελένη Σωτηρίου, Ευγενία Λύρα, Στέλλα Σφετκοπούλου και ο κος Γιάννης Σωτηρίου Melon drm download.

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική, από καρδιάς ομιλία, η κα Σωτηρίου, εκπροσωπώντας την οργάνωση, μίλησε στα παιδιά για τις ανάγκες των ανθρώπων και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στις περιοχές που επισκέπτονται οι γιατροί με τις αποστολές τους, καθώς και για τα αποτελέσματα που έχουν οι παρεμβάσεις τους στη βελτίωση της υγείας και της ζωής των ανθρώπων αυτών Respond 1998 download. Παρουσιάστηκε επίσης ιδιαίτερα ενδιαφέρον οπτικοαοκουστικό υλικό από την τελευταία αποστολή των γιατρών στη Νιγηρία, που προβλημάτισε κι ευαισθητοποίησε όλους μας 일러스트레이터 cs5 다운로드.

Τα παιδιά, έχοντας ήδη ενημερωθεί για την επικείμενη επίσκεψη, αποφάσισαν να συγκεντρώσουν φάρμακα σε μια συμβολική κίνηση υποστήριξης του έργου της οργάνωσης, τα οποία και είχαν τη χαρά να παραδώσουν στην κα Σωτηρίου κατά τη διάρκεια της συνάντησή της μαζί τους 스타 크래프트 1.16 1 립 버전 다운로드.

Η παρουσίαση των Γιατρών Καρδιάς αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους μαθητές μας˙ χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια που έκαναν αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης:

Η δράση αυτών των εθελοντών γεμίζει χαρά κι ελπίδα πολλούς ανθρώπους Download creative cloud 2018.
Σέβη Βουλγαράκη

Η παρουσίαση της οργάνωσης «Γιατροί Καρδιάς» ήταν πολύ εντυπωσιακή 윈도우10 정품 다운로드! Ενθουσιάστηκα βλέποντας το έργο τους, το πόσα παιδιά έχουν σώσει από θάνατο προσφέροντας τα κατάλληλα φάρμακα 자동차 게임 다운로드. Χάρηκα πολύ που μας επισκέφθηκαν κι ελπίζω στο μέλλον να τους ξανασυναντήσω.
Μαριάννα Ζαχαριάδου

Με άγγιξε τόσο πολύ η παρουσίαση και το έργο αυτών των ανθρώπων που στο μέλλον σκέφτομαι να ασχοληθώ με κάτι παρόμοιο X-Files!
Θάλεια Καραφυλλίδου

Η παρουσίαση μου άρεσε πάρα πολύ! Η κα Σωτηρίου μας εξήγησε το έργο της οργάνωσης πολύ ωραία και κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι, αλλά επίσης κατάλαβα ότι η χαρά που παίρνουν από αυτό δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο mac putty 다운로드. Κατάλαβα ακόμη πώς είναι η ζωή κάποιων άλλων παιδιών κι έτσι εκτίμησα περισσότερο όσα έχουμε εμείς.
Στράτος Βολτέζος

Η παρουσίαση των Γιατρών Καρδιάς ήταν μια από τις καλύτερες παρουσιάσεις που έχω δει στη ζωή μου και με επηρέασε πολύ. Η κα Σωτηρίου ήταν πάρα πολύ καλή και αυτά που έλεγε τα εννοούσε γιατί έβγαιναν από την καρδιά της, έτσι δεν θέλαμε να χάσουμε ούτε λέξη από την ομιλία της. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν πως η ομιλία ήταν απλή αλλά μας μετέφερε κατευθείαν τα συναισθήματα και την αγάπη των γιατρών γι’ αυτό που κάνουν. Εύχομαι να έχουν όλα τα παιδιά τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρουσίαση αυτή.                          
Αγγελική Βούλκου

Η σημερινή παρουσίαση  μου άρεσε πολύ γιατί μας έδειξε τον αγώνα που κάνουν οι άνθρωποι αυτοί για να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους. Είναι μια κίνηση αγάπης και πιστεύω πως αποτελεί παράδειγμα για όλους μας.
Παναγιώτης Θωμαΐδης

Η παρουσίαση των Γιατρών Καρδιάς ήταν πολύ εντυπωσιακή και ταυτόχρονα έμαθα από αυτήν πολλά περισσότερα  για τη δύσκολη ζωή στις φτωχές περιοχές της Αφρικής. Μου προκάλεσε χαρά και μεγάλη συγκίνηση η βοήθεια που παρέχουν οι άνθρωποι αυτοί σε όσους έχουν την ανάγκη τους. Με ενέπνευσε να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ.
Χριστίνα Bλαχοπούλου

Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του σχεδίου Erasmus+ KA1 «Χτίζοντας γέφυρες, όχι τείχη!».
Υπεύθυνη καθηγήτρια: Καπούτση Σύρμω

Κοινοποιήστε το:
Στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε γέφυρες στη συνείδηση των μαθητών μας με  τον άλλο, τον διαφορετικό, τον μη προνομιούχο, είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στο σχολείο μας μέλη της ελληνικής ΜΚΟ «Γιατροί Καρδιάς» για να μας παρουσιάσουν τη δράση τους. Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησή μας επισκέφτηκαν το σχολείο μας για να μιλήσουν στους μαθητές μας για το έργο τους οι κες Ελένη Σωτηρίου, Ευγενία Λύρα, Στέλλα Σφετκοπούλου και ο κος Γιάννης Σωτηρίου. Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική, από καρδιάς ομιλία, η κα Σωτηρίου, εκπροσωπώντας την οργάνωση, μίλησε στα παιδιά για τις ανάγκες των ανθρώπων και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στις περιοχές που…

Review Overview

User Rating: 4.76 ( 7 votes)
0