Σχολικοί Αγώνες 2018-19

Τον Μάϊο του 2019 πραγματοποιήθηκαν οι σχολικοί αγώνες στα ομαδικά, καθώς και στα ατομικά αθλήματα. Το σχολείο μας έλαβε μέρος με ομάδες σε όλα τα αθλήματα, ενώ είχαμε συμμετοχές και στα ατομικά  αγωνίσματα, όπως ο στίβος και ο δρόμος ανώμαλου εδάφους. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στη γιορτή αυτήν του αθλητισμού πραγματοποίησαν μια καλή εμφάνιση και προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα των ομάδων τους. Οι διακρίσεις που είχαμε στη γενική κατάταξη των ομαδικών αθλημάτων  ήταν:  δεύτερη (2η) θέση στο ποδόσφαιρο αγοριών, δεύτερη (2η) θέση στο ποδόσφαιρο κοριτσιών , δεύτερη θέση (2η) στην καλαθοσφαίριση κοριτσιών και δεύτερη(2η) θέση στη χειροσφαίριση κοριτσιών.
Στα ατομικά αγωνίσματα οι διακρίσεις μας ήταν: Στους αγώνες ανώμαλου εδάφους, δεύτερη θέση ο Αθανασιάδης Γιάννης, και τερμάτισαν οι:  Γκλουτζιανά  Μυρσίνη και Αράπη Ελισάβετ.Συμμετείχαν ο Χατζής Γιάννης και η Γαλάνη Μαρία.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Χαβρουζά Ολυμπία, Χρηστουηλίας Ιωάννης.

Κοινοποιήστε το:
Τον Μάϊο του 2019 πραγματοποιήθηκαν οι σχολικοί αγώνες στα ομαδικά, καθώς και στα ατομικά αθλήματα. Το σχολείο μας έλαβε μέρος με ομάδες σε όλα τα αθλήματα, ενώ είχαμε συμμετοχές και στα ατομικά  αγωνίσματα, όπως ο στίβος και ο δρόμος ανώμαλου εδάφους. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στη γιορτή αυτήν του αθλητισμού πραγματοποίησαν μια καλή εμφάνιση και προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα των ομάδων τους. Οι διακρίσεις που είχαμε στη γενική κατάταξη των ομαδικών αθλημάτων  ήταν:  δεύτερη (2η) θέση στο ποδόσφαιρο αγοριών, δεύτερη (2η) θέση στο ποδόσφαιρο κοριτσιών , δεύτερη θέση (2η) στην καλαθοσφαίριση κοριτσιών και δεύτερη(2η) θέση στη…

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0