Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ως Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού έχει χαρακτηριστεί η 20η Νοεμβρίου. Φέτος μάλιστα συμπληρώνονται 30 χρόνια από την υπογραφή της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Παιδιού (1989-2019).

Το σχολείο μας τίμησε τη μέρα αυτή με επίδειξη πόστερ αφιερωμένα στα Δικαιώματα του Παιδιού. Τα πόστερ αυτά τα είχαν δημιουργήσει μαθητές οι οποίοι  είχαν λάβει μέρος στο πρόγραμμα Erasmus+ “We, the Kids of the EU, belive…”, ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που υλοποίησε το σχολείο μας (2016-18) με κύριο θεματικό άξονα τα Δικαιώματα του Παιδιού. Επίσης τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να παίξουν και να παρακολουθήσουν ένα διαδικτυακό παιχνίδι (Kahoot) με ερωτήσεις σχετικά με τα άρθρα της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Κοινοποιήστε το:
Ως Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού έχει χαρακτηριστεί η 20η Νοεμβρίου. Φέτος μάλιστα συμπληρώνονται 30 χρόνια από την υπογραφή της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Παιδιού (1989-2019). Το σχολείο μας τίμησε τη μέρα αυτή με επίδειξη πόστερ αφιερωμένα στα Δικαιώματα του Παιδιού. Τα πόστερ αυτά τα είχαν δημιουργήσει μαθητές οι οποίοι  είχαν λάβει μέρος στο πρόγραμμα Erasmus+ “We, the Kids of the EU, belive…”, ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που υλοποίησε το σχολείο μας (2016-18) με κύριο θεματικό άξονα τα Δικαιώματα του Παιδιού. Επίσης τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να παίξουν και να παρακολουθήσουν ένα διαδικτυακό παιχνίδι (Kahoot) με ερωτήσεις σχετικά με…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0