Το χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας…

Χριστούγεννα στο 3ο Γυμνάσιο! Το συναίσθημα ξεχειλίζει και η χαρά είναι διάχυτη! Οι ομάδες συνεργάζονται και δημιουργούν, σε μια ατμόσφαιρα  προσφοράς και αγάπης, με έθιμα, τραγούδια, εδέσματα  από τον τόπο μας και όλον τον κόσμο!
Καλλιτεχνικές δημιουργίες για ιερό, φιλανθρωπικό σκοπό: να μοιραστούμε την αγάπη, να γίνουμε ένα με τους άλλους, τους λιγότερο τυχερούς αυτής της εποχής. Στο Παζάρι των Χριστουγέννων του 3ου Γυμνασίου ανθίζει μιαν άλλη αντίληψη: όλοι, χωρίς διακρίσεις, «εκπαιδεύονται» να προσφέρουν ολόθερμα εκεί όπου υπάρχει ανάγκη, ώστε να γεμίζει ο κόσμος χαμογελαστά και χαρούμενα πρόσωπα! Ευχή μας, οι μαθητές μας,  ως  αυριανοί πολίτες  να δημιουργούν και να προσφέρουν,  ώστε να διατηρήσουν και να μεταγγίσουν αυτήν τη χαρά στην κοινωνία μας στα χρόνια που έρχονται.
Για το παζάρι εργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί: Παταπάτη Ευφροσύνη (Διευθύντρια του 3ου  Γυμνασίου), Παπαδοπούλου Βασιλική (Υποδιευθύντρια),  Ιωαννάκη-Ζησίδου Βάια, Παπασιαπαλίνη Αναστασία, Χαβρουζά Ολυμπία,  Αναστασοπούλου Ελένη, Παπαδόπουλος Στέλιος, Κοκκίνη Ελένη, Κίτσος Δημήτρης, Μπόζιου Μαρία, Ματανάς Κωνσταντίνος , Ορνιθοπούλου Άννα και Λαμπρακάκη Μοσχοβία
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την προσφορά τους,  τον  Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης, τον Σύλλογο φίλων χειροποίητου κοσμήματος << ΕΥ ΚΟΣΜΩ >>, την κυρία Μανανά-Πάντου και την κυρία Κηπουρού Υπαπαντή.

 

Το ρεπορτάζ από τη Δημοσιογραφική μας Ομάδα

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας το Χριστουγεννιάτικο παζάρι, του οποίου τα κέρδη δόθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό. Ένα γιορτινό κλίμα επικρατούσε από το πρωί στους χώρους του 3ου Γυμνασίου, με την καταπληκτική μας χορωδία να τραγουδά τα παραδοσιακά κάλαντα, με παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, και φυσικά το πολυπόθητο παζάρι μας! Τα γλυκά, τα αντικείμενα και όλα όσα διατέθηκαν στο παζάρι,  ήταν φτιαγμένα με πολύ μεράκι από τους μαθητές του σχολείου. Ήταν μία ευκαιρία να ξεφύγουμε από το καθημερινό διάβασμα και να γιορτάσουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων.

Καμποσιώρη Πολυνίκη Β4

Κατά τη διάρκεια του παζαριού, η δημοσιογραφική ομάδα ξεχύθηκε στην αυλή και έκανε μία έρευνα, ρωτώντας (30) μαθητές του σχολείου για τις εντυπώσεις τους! Τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν ως εξής:

 

Κοινοποιήστε το:
Χριστούγεννα στο 3ο Γυμνάσιο! Το συναίσθημα ξεχειλίζει και η χαρά είναι διάχυτη! Οι ομάδες συνεργάζονται και δημιουργούν, σε μια ατμόσφαιρα  προσφοράς και αγάπης, με έθιμα, τραγούδια, εδέσματα  από τον τόπο μας και όλον τον κόσμο! Καλλιτεχνικές δημιουργίες για ιερό, φιλανθρωπικό σκοπό: να μοιραστούμε την αγάπη, να γίνουμε ένα με τους άλλους, τους λιγότερο τυχερούς αυτής της εποχής. Στο Παζάρι των Χριστουγέννων του 3ου Γυμνασίου ανθίζει μιαν άλλη αντίληψη: όλοι, χωρίς διακρίσεις, «εκπαιδεύονται» να προσφέρουν ολόθερμα εκεί όπου υπάρχει ανάγκη, ώστε να γεμίζει ο κόσμος χαμογελαστά και χαρούμενα πρόσωπα! Ευχή μας, οι μαθητές μας,  ως  αυριανοί πολίτες  να δημιουργούν και να προσφέρουν, &hellip;

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0