Επιτυχίες του σχολείου μας σε Διαγωνισμούς Μαθηματικών

Επιτυχίες του σχολείου μας σε Διαγωνισμούς Μαθηματικών

 Ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτες φάσεις  του διαγωνισμού της Μαθηματικής Εταιρείας Itus River.
Οι επιτυχόντες μαθητές μας είναι :

Από την Α τάξη  (Υπατία) :
Δελάκης  Μάριος
Δημάκης Θεόδωρος
Παντελίδης Ανδρέας
Παπαθεοδώρου Ιωάννα

Επιτυχούσα  στη  δεύτερη φάση του διαγωνισμού ( Καραθεοδωρή)  είναι  η  Παπαθεοδώρου Ιωάννα

Από την Β τάξη (Θαλής) :
Αραμπατζής Χρήστος
Δημάκης Σταύρος
Παναγιωτίδης Κωνσταντίνος

Από τη Γ τάξη ( Θαλής) :
Γαϊτάνη Μαρία
Πατσιούρα Βασιλική
Τριανταφυλλίδης Χρήστος

Από τη Γ τάξη ( Ευκλείδης ) : Τριανταφυλλίδης Χρήστος

Ο μαθητής μας Τριανταφυλλίδης Χρήστος είναι ο μοναδικός επιτυχών από το νομό Έβρου που πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού ( Αρχιμήδης ) που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 나눔스퀘어 폰트 다운로드.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν και ιδιαίτερα τον μαθητή της Γ τάξης Τριανταφυλλίδη Χρήστο για τη μεγάλη διάκριση του 광역 철도 길라잡이 다운로드.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους μαθητές μας οι οποίοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό.  Η συμμετοχή  των παιδιών δείχνει το ενδιαφέρον που έχουν οι μικροί μαθητές για τα μαθηματικά subtitles in Korean.

Κοινοποιήστε το:
 Ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτες φάσεις  του διαγωνισμού της Μαθηματικής Εταιρείας. Οι επιτυχόντες μαθητές μας είναι : Από την Α τάξη  (Υπατία) : Δελάκης  Μάριος Δημάκης Θεόδωρος Παντελίδης Ανδρέας Παπαθεοδώρου Ιωάννα Επιτυχούσα  στη  δεύτερη φάση του διαγωνισμού ( Καραθεοδωρή)  είναι  η  Παπαθεοδώρου Ιωάννα Από την Β τάξη (Θαλής) : Αραμπατζής Χρήστος Δημάκης Σταύρος Παναγιωτίδης Κωνσταντίνος Από τη Γ τάξη ( Θαλής) : Γαϊτάνη Μαρία Πατσιούρα Βασιλική Τριανταφυλλίδης Χρήστος Από τη Γ τάξη ( Ευκλείδης ) : Τριανταφυλλίδης Χρήστος Ο μαθητής μας Τριανταφυλλίδης Χρήστος είναι ο μοναδικός επιτυχών από το νομό Έβρου που πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού ( Αρχιμήδης )…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0