Επίδειξη κανόνων ατομικής υγιεινής από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου,  οι μαθητές και μαθήτριες  του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη» είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν  ανά τμήμα από την κ. Μπαμπούλη Αλεξάνδρα, νοσηλεύτρια –εκπαιδεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για τον σωστό τρόπο χρήσης της μάσκας, καθώς και την αναγκαιότητα σωστού τρόπου πλυσίματος των χεριών.  Η επίδειξη έγινε βιωματικά, μ’ έναν ευχάριστο και πολύ κατανοητό τρόπο, όπου οι μαθητές, παρόλο που γνώριζαν τις κινήσεις πλυσίματος των χεριών, αντιλήφθησαν τους λόγους που πρέπει να εφαρμόζεται με σχολαστικότητα.

Η δράση αυτή, που  στοχεύει στον περιορισμό της  πανδημίας  COVID-19, υλοποιείται με την συνεργασία του Ε.Ε.Σ. και της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Έβρου κ. Τσιροπούλου.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Μπαμπούλη και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που ανταποκρίθηκαν αμέσως στην πρόσκλησή μας για την ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών μας, καθώς και την κ. Τσιροπούλου, για τη στήριξη και παρουσία της.

Κοινοποιήστε το:
Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου,  οι μαθητές και μαθήτριες  του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη» είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν  ανά τμήμα από την κ. Μπαμπούλη Αλεξάνδρα, νοσηλεύτρια –εκπαιδεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για τον σωστό τρόπο χρήσης της μάσκας, καθώς και την αναγκαιότητα σωστού τρόπου πλυσίματος των χεριών.  Η επίδειξη έγινε βιωματικά, μ’ έναν ευχάριστο και πολύ κατανοητό τρόπο, όπου οι μαθητές, παρόλο που γνώριζαν τις κινήσεις πλυσίματος των χεριών, αντιλήφθησαν τους λόγους που πρέπει να εφαρμόζεται με σχολαστικότητα. Η δράση αυτή, που  στοχεύει στον περιορισμό της  πανδημίας  COVID-19, υλοποιείται με την συνεργασία του Ε.Ε.Σ.…

Review Overview

User Rating: 5 ( 1 votes)
0