Διάκριση με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι απονεμήθηκε η Ετικέτα Ποιότητας στο έργο European Teenagers and Their Free Time, που υλοποιήθηκε στο σχολείο μας – με τη συμμετοχή του τμήματος Α6 – κατά το σχολικό έτος 2019-2020.

Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Στήριξής της δράσης eTwinning, «το έργο αποτελεί μία πολύ αξιόλογη προσέγγιση πλούσιας θεματολογίας άμεσου ενδιαφέροντος των νέων. Θετικά σημεία του έργου:
 – Καλή αξιοποίηση της πλατφόρμας eTwinning
 – ενδιαφέρουσα θεματολογία με  ξεκάθαρους στόχους
 – ενεργός συμμετοχή των μαθητών
– δημιουργική χρήση εργαλείων ΤΠΕ
– αξιολόγηση των δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν
Το έργο διαθέτει όλα τα απαραίτητα  στοιχεία για να θεωρηθεί πετυχημένο και του απονέμεται η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας!»

Η Διευθύντρια                                           Υπεύθυνη προγράμματος:

Παταπάτη Ευφροσύνη                             Μπόζιου Μαρία – καθηγήτρια Αγγλικών

Κοινοποιήστε το:
Με χαρά ανακοινώνουμε ότι απονεμήθηκε η Ετικέτα Ποιότητας στο έργο European Teenagers and Their Free Time, που υλοποιήθηκε στο σχολείο μας – με τη συμμετοχή του τμήματος Α6 - κατά το σχολικό έτος 2019-2020. Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Στήριξής της δράσης eTwinning, «το έργο αποτελεί μία πολύ αξιόλογη προσέγγιση πλούσιας θεματολογίας άμεσου ενδιαφέροντος των νέων. Θετικά σημεία του έργου:  - Καλή αξιοποίηση της πλατφόρμας eTwinning  - ενδιαφέρουσα θεματολογία με  ξεκάθαρους στόχους  - ενεργός συμμετοχή των μαθητών - δημιουργική χρήση εργαλείων ΤΠΕ - αξιολόγηση των δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν Το έργο διαθέτει όλα τα απαραίτητα  στοιχεία για να θεωρηθεί πετυχημένο και του…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 2 votes)
0