Σχολικός Φύλακας στο 3ο Γυμνάσιο

Σχολικός Φύλακας στο 3ο Γυμνάσιο

Εδώ και λίγες ημέρες το σχολικό συγκρότημα του 3ου Γυμνασίου απέκτησε, με τη συνδρομή του Δήμου μας, τον δικό του φύλακα.
Ήταν ένα αίτημα μακροχρόνιο, με δεδομένο ότι η κεντρική θέση του σχολείου και η ιδιαιτερότητα του αύλειου χώρου του επιβάρυναν την δυνατότητα ελέγχου και αποτροπής παραβατικών συμπεριφορών από εξωσχολικά άτομα.
Ήδη, τα πρώτα θετικά αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται συνολικά στους αύλειους χώρους και των παρακείμενων σχολείων.

Εκ μέρους όλης της σχολικής μας κοινότητας, ευχαριστούμε τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση, προς όφελος της μαθητικής μας κοινότητας, και ευελπιστούμε στην περαιτέρω συνεργασία και συνδρομή του.

Κοινοποιήστε το:
Εδώ και λίγες ημέρες το σχολικό συγκρότημα του 3ου Γυμνασίου απέκτησε, με τη συνδρομή του Δήμου μας, τον δικό του φύλακα. Ήταν ένα αίτημα μακροχρόνιο, με δεδομένο ότι η κεντρική θέση του σχολείου και η ιδιαιτερότητα του αύλειου χώρου του επιβάρυναν την δυνατότητα ελέγχου και αποτροπής παραβατικών συμπεριφορών από εξωσχολικά άτομα. Ήδη, τα πρώτα θετικά αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται συνολικά στους αύλειους χώρους και των παρακείμενων σχολείων. Εκ μέρους όλης της σχολικής μας κοινότητας, ευχαριστούμε τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση, προς όφελος της μαθητικής μας κοινότητας, και ευελπιστούμε στην περαιτέρω συνεργασία και συνδρομή του.

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 2 votes)
0