«Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά για το περιβάλλον. Μένουμε υγιείς.» Εκπαιδευτική δράση του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την «πράσινη» μετακίνηση.

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής​​ Εβδομάδας​​ Κινητικότητας​​, πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης στις 20/09/2021 εκπαιδευτική δράση στο 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη» για τη χρήση του ποδηλάτου που αποτελεί τον φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μετακίνησης.

Μαθητές και μαθήτριες συζήτησαν με τον πρωταθλητή τριάθλου, Ιωάννη Ψαρόπουλο, για την ορθή χρήση του ποδηλάτου και την κυκλοφορία μέσα στην πόλη με ασφάλεια και σεβασμό προς τους άλλους πολίτες. Επίσης, ενημερώθηκαν για τη συμβολή της ποδηλασίας στην υγεία, την ευεξία και τον αυτοσεβασμό.

Στόχος της δράσης αυτής ήταν η καθοδήγηση των παιδιών στην ασφαλή οδική συμπεριφορά, στη χρήση κράνους και στον υγιεινό τρόπο ζωής με σωστή διατροφή και άσκηση.

Κοινοποιήστε το:
Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής​​ Εβδομάδας​​ Κινητικότητας​​, πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης στις 20/09/2021 εκπαιδευτική δράση στο 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη» για τη χρήση του ποδηλάτου που αποτελεί τον φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μετακίνησης. Μαθητές και μαθήτριες συζήτησαν με τον πρωταθλητή τριάθλου, Ιωάννη Ψαρόπουλο, για την ορθή χρήση του ποδηλάτου και την κυκλοφορία μέσα στην πόλη με ασφάλεια και σεβασμό προς τους άλλους πολίτες. Επίσης, ενημερώθηκαν για τη συμβολή της ποδηλασίας στην υγεία, την ευεξία και τον αυτοσεβασμό. Στόχος της δράσης αυτής ήταν η καθοδήγηση των παιδιών στην ασφαλή οδική συμπεριφορά, στη χρήση κράνους και στον υγιεινό τρόπο ζωής με σωστή…

Review Overview

User Rating: 3.68 ( 2 votes)
0