Η φλόγα στην πόλη μας

Στο πλαίσιο της πρώτης Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2017, που διεξήχθη στην Κομοτηνή 3-5 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε Λαμπαδηδρομία μαθητών/τριών στην Αλεξανδρούπολη.  Ήταν τιμή για το σχολείο μας, που συμμετείχε με δύο ομάδες των παρακάτω μαθητών/τριών:

Κωνσταντίνου  Κωνσταντίνος
Χαριτόπουλος  Ιωάννης
Βαϊράμης Κωνσταντίνος
Μιχαηλίδης Αναστάσης
Κάσσιας Παναγιώτης
Καραμολέγκου Δήμητρα
Καρρά Σταυρούλα
Αβραμίδου Άννα

Στη συνέχεια, μετά το άναμμα του βωμού, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων η χορευτική ομάδα του σχολείου συμμετείχε  με χορούς Δυτικής Θράκης.
Στην εκδήλωση, που ήταν η τελευταία για τη φετινή χρονιά, οι μαθήτριες ξεχώρισαν με τις εντυπωσιακές φορεσιές και χειροκροτήθηκαν για την εμφάνισή τους.

Υπεύθυνη καθηγήτρια:  Χαβρουζά Ολυμπία

Στο πλαίσιο της πρώτης Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2017, που διεξήχθη στην Κομοτηνή 3-5 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε Λαμπαδηδρομία μαθητών/τριών στην Αλεξανδρούπολη.  Ήταν τιμή για το σχολείο μας, που συμμετείχε με δύο ομάδες των παρακάτω μαθητών/τριών: Κωνσταντίνου  Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος  Ιωάννης Βαϊράμης Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης Αναστάσης Κάσσιας Παναγιώτης Καραμολέγκου Δήμητρα Καρρά Σταυρούλα Αβραμίδου Άννα Στη συνέχεια, μετά το άναμμα του βωμού, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων η χορευτική ομάδα του σχολείου συμμετείχε  με χορούς Δυτικής Θράκης. Στην εκδήλωση, που ήταν η τελευταία για τη φετινή χρονιά, οι μαθήτριες ξεχώρισαν με τις εντυπωσιακές φορεσιές και χειροκροτήθηκαν για την εμφάνισή τους.…

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 2 votes)
0