2η επιμορφωτική συνάντηση γονέων


Το 3ο Γυμνάσιο Αλεξ/πολης, αντιλαμβανόμενο τις σύγχρονες προκλήσεις της ηλεκτρονικής εποχής και τους κινδύνους που εγκυμονούν από τη χρήση του διαδικτύου, διοργάνωσε, με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και σε συνεργασία  με την ψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό του σχολείου μας, τη Δευτέρα 12/12/2017 ενημερωτική συνάντηση Γονέων με θέμα «Υπερβολική χρήση του Διαδικτύου & τρόποι αντιμετώπισης».

Οι ομιλητές επικεντρώθηκαν στην ενημέρωση για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες. Παρουσίασαν τις βασικές «παγίδες» του διαδικτύου, λέγοντας «ΝΑΙ» στο Διαδίκτυο αλλά με προσοχή στη χρήση του, ενώ στο τέλος της παρουσίασης δόθηκε χρόνος στους παρευρισκομένους για υποβολή ερωτήσεων. Εκτός από το κυρίως θέμα του εθισμού στο Διαδίκτυο, ενδεικτικά, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην ηλεκτρονική αποπλάνηση ανηλίκων, στον διαδικτυακό εκφοβισμό, στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, σε ιστοσελίδες παράνομου περιεχομένου και σε θέματα προσωπικών δεδομένων.

Ομιλητές:
Παταπάτη Ευφροσύνη          Διευθύντρια
Ματανάς Κων/νος                 Πληροφορικός
Χατζίδου Γεωργία                  Κοινωνική Λειτουργός
Φωτεινή Γιαννακίδου            Ψυχολόγος

Το 3ο Γυμνάσιο Αλεξ/πολης, αντιλαμβανόμενο τις σύγχρονες προκλήσεις της ηλεκτρονικής εποχής και τους κινδύνους που εγκυμονούν από τη χρήση του διαδικτύου, διοργάνωσε, με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και σε συνεργασία  με την ψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό του σχολείου μας, τη Δευτέρα 12/12/2017 ενημερωτική συνάντηση Γονέων με θέμα «Υπερβολική χρήση του Διαδικτύου & τρόποι αντιμετώπισης». Οι ομιλητές επικεντρώθηκαν στην ενημέρωση για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες. Παρουσίασαν τις βασικές «παγίδες» του διαδικτύου, λέγοντας «ΝΑΙ» στο Διαδίκτυο αλλά με προσοχή στη χρήση του, ενώ στο τέλος της παρουσίασης δόθηκε χρόνος στους παρευρισκομένους…

Review Overview

User Rating: 4.88 ( 5 votes)
0