Χριστούγεννα στο 3ο Γυμνάσιο

Και φέτος τα Χριστούγεννα στο 3ο Γυμνάσιο οι ομάδες συνεργάζονται και δημιουργούν. Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα ξεχειλίζει και πάλι το συναίσθημα προσφοράς! Οι μαθητές παρουσιάζουν  έθιμα, τραγούδια, χορούς και εδέσματα από όλο τον κόσμο.

Καλλιτεχνική δημιουργία για ιερό σκοπό: Να μοιραστούμε την αγάπη, να γίνουμε ένα με τους άλλους, τους λιγότερο τυχερούς αυτής της εποχής. Στο project των Χριστουγέννων του 3ου Γυμνασίου ανθίζει μια άλλη αντίληψη: Όλοι χωρίς διακρίσεις «εκπαιδεύονται» να προσφέρουν ολόθερμα εκεί που υπάρχει ανάγκη. Γεμίζει ο κόσμος χαρούμενα πρόσωπα. Ευχή μας οι πολίτες που δημιουργούμε να διατηρήσουν αυτήν τη χαρά στην κοινωνία μας στα χρόνια που έρχονται.

Για το project εργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί: Παταπάτη Ευφροσύνη (Διευθύντρια του 3ου  Γυμνασίου), Ιωαννάκη-Ζησίδου Βάια, Παπασιαπαλίνη Αναστασία, Χαβρουζά Ολυμπία, Αναστασοπούλου Ελένη, Σεκέρη Άννα, Μπιριντζή Σουλτάνα, Ζήκα Βάγιa, Παπαδόπουλος Στέλιος, Παπαδοπούλου Βασιλική.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία:
τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών μας, τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης, τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Η Μέριμνα», το Εθνολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης. 

 

Και φέτος τα Χριστούγεννα στο 3ο Γυμνάσιο οι ομάδες συνεργάζονται και δημιουργούν. Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα ξεχειλίζει και πάλι το συναίσθημα προσφοράς! Οι μαθητές παρουσιάζουν  έθιμα, τραγούδια, χορούς και εδέσματα από όλο τον κόσμο. Καλλιτεχνική δημιουργία για ιερό σκοπό: Να μοιραστούμε την αγάπη, να γίνουμε ένα με τους άλλους, τους λιγότερο τυχερούς αυτής της εποχής. Στο project των Χριστουγέννων του 3ου Γυμνασίου ανθίζει μια άλλη αντίληψη: Όλοι χωρίς διακρίσεις «εκπαιδεύονται» να προσφέρουν ολόθερμα εκεί που υπάρχει ανάγκη. Γεμίζει ο κόσμος χαρούμενα πρόσωπα. Ευχή μας οι πολίτες που δημιουργούμε να διατηρήσουν αυτήν τη χαρά στην κοινωνία μας στα χρόνια που έρχονται. Για…

Review Overview

User Rating: 4.87 ( 3 votes)
0