Gadgets powered by Google






 
Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας... (21/12/12)
*
   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια φορά το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας την τελευταία μέρα πριν από τις διακοπές.
   Ξεχωριστή ήταν η ατμόσφαιρα στο σχολείο μας από το πρωί, αφού χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα ακούγονταν παντού. Οι πάγκοι, που είχαν στηθεί, ήταν γεμάτοι από χειροποίητες κατασκευές και δημιουργίες των ίδιων των μαθητών μας, οι οποίοι με ιδιαίτερο ζήλο και μεράκι  δούλεψαν τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα , παραδοσιακά γλυκά, βάφλες, gluhwein, Lebkuchen και διάφορα άλλα εδέσματα , που είχαν ετοιμάσει οι γονείς των παιδιών σε συνεργασία με τους καθηγητές ξένων γλωσσών του σχολείου μας, στόλιζαν τα τραπέζια της εισόδου και προσφέρονταν σε μαθητές και επισκέπτες.
   Ομάδα μαθητριών μαζί με την καθηγήτρια κα Κυριακοπούλου, ασχολήθηκε με τη ζωγραφική προσώπου (face painting) των παιδιών. Η χορωδία του σχολείου μας, με τον υπεύθυνο καθηγητή της κο Γρένδα, τραγούδησε τα κάλαντα και διάφορα άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια συμβάλλοντας καθοριστικά στη δημιουργία μιας ευχάριστης εορταστικής ατμόσφαιρας.
   Παιδιά, γονείς και επισκέπτες πλημμύρισαν τους χώρους του σχολείου και διασκέδασαν μέχρι το μεσημέρι, ανταλλάσσοντας ευχές.
   Παράλληλα από τις 22 έως 24 Δεκεμβρίου και στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας, λειτουργεί στο πάρκο της πλατείας Ανεξαρτησίας περίπτερο του σχολείου μας, όπου διατίθενται χειροποίητα αντικείμενα και κατασκευές των παιδιών.
   Αξίζουν συγχαρητήρια στους καθηγητές/τριες ξένων γλωσσών του σχολείου μας για την όμορφη γιορτή που ετοίμασαν.
Τα έσοδα, όπως κάθε χρόνο,  θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Υπεύθυνοι : Αναστασοπούλου Ε., Αντωνιάδης Χ., Ζησίδου Β., Μπόζιου Μ., Μπουρουντζή Ε., Παπασιαπαλίνη Α., Σεκέρη Α.