Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης…

Η παρακολούθηση της δραματοποίησης της γνωστής παραλογής “Του νεκρού αδελφού”, από την πειραματική σκηνή Αλεξανδρούπολης, αποτέλεσε την αφορμή για μια ακόμη καλλιτεχνική απόδραση της Γ’ τάξης του σχολείου μας, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019.

Σε κλίμα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, με ρεαλιστικά σκηνικά και έντονα δραματική μουσική, η παράδοση κατάφερε να αγγίξει κάθε μαθητή. Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, ομολόγησαν πως συγκινήθηκαν και ανατρίχιασαν, ενώ άλλοι πως εντυπωσιάστηκαν από το θέαμα που είδαν.

Όπως και να ΄χει, οι περισσότεροι μαθητές μετά το τέλος της παράστασης έφυγαν με έναν ευδιάκριτο ενθουσιασμό, αφού αυτή ήταν ιδιαίτερα προσεγμένη.

Υρώ  Ναλμπάνη,Γ4

*

Κοινοποιήστε το:
Η παρακολούθηση της δραματοποίησης της γνωστής παραλογής "Του νεκρού αδελφού", από την πειραματική σκηνή Αλεξανδρούπολης, αποτέλεσε την αφορμή για μια ακόμη καλλιτεχνική απόδραση της Γ' τάξης του σχολείου μας, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019. Σε κλίμα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, με ρεαλιστικά σκηνικά και έντονα δραματική μουσική, η παράδοση κατάφερε να αγγίξει κάθε μαθητή. Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, ομολόγησαν πως συγκινήθηκαν και ανατρίχιασαν, ενώ άλλοι πως εντυπωσιάστηκαν από το θέαμα που είδαν. Όπως και να ΄χει, οι περισσότεροι μαθητές μετά το τέλος της παράστασης έφυγαν με έναν ευδιάκριτο ενθουσιασμό, αφού αυτή ήταν ιδιαίτερα προσεγμένη. Υρώ  Ναλμπάνη,Γ4 *

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0