Εκλογές ανάδειξης των μαθητικών συμβουλίων

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, τις 3 τελευταίες διδακτικές ώρες, πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας οι εκλογές για την ανάδειξη του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου.
Οι μαθητές που ήταν υποψήφιοι παρουσίασαν πιο πριν τις θέσεις τους στους συμμαθητές τους, ζητώντας την ψήφο τους, και αμέσως μετά ακολούθησε η ψηφοφορία.
Προηγήθηκαν μία εβδομάδα νωρίτερα οι εκλογές για την ανάδειξη των πενταμελών μαθητικών συμβουλίων όλων των τμημάτων του σχολείου. Πριν από την ψηφοφορία, πραγματοποιήθηκε στα τμήματα συζήτηση για τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του σχολείου, ο οποίος εγκρίθηκε στο σύνολό του από τους μαθητές.

Η Διεύθυνση και οι καθηγητές του σχολείου εύχονται καλή και δημιουργική θητεία στους μαθητές που εκλέχθηκαν.

Κοινοποιήστε το:
Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, τις 3 τελευταίες διδακτικές ώρες, πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας οι εκλογές για την ανάδειξη του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου. Οι μαθητές που ήταν υποψήφιοι παρουσίασαν πιο πριν τις θέσεις τους στους συμμαθητές τους, ζητώντας την ψήφο τους, και αμέσως μετά ακολούθησε η ψηφοφορία. Προηγήθηκαν μία εβδομάδα νωρίτερα οι εκλογές για την ανάδειξη των πενταμελών μαθητικών συμβουλίων όλων των τμημάτων του σχολείου. Πριν από την ψηφοφορία, πραγματοποιήθηκε στα τμήματα συζήτηση για τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του σχολείου, ο οποίος εγκρίθηκε στο σύνολό του από τους μαθητές. Η Διεύθυνση και οι καθηγητές του σχολείου εύχονται καλή και δημιουργική θητεία στους μαθητές…

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0