Γιορτή 28ης Οκτωβρίου 2019

Το σχολείο μας τίμησε και φέτος την Εθνική Επέτειο του 1940 με ένα δρώμενο βασισμένο στο αφήγημα-μαρτυρία του Χρήστου Ρουσσόπουλου. Ο Χρήστος Ρουσσόπουλος, ένας εικοσάχρονος αγρότης από το Χειμώνιο του Ν.Έβρου, κατέγραψε στο ημερολόγιό του ιστορικά γεγονότα από τη Μάχη της Κρήτης, τον Μάιο του 1941, όταν επιστρατεύτηκε μαζί με άλλους 300 Θρακιώτες κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Τη μουσική πλαισίωση της γιορτής ανέλαβε η χορωδία του σχολείου.

Στο δρώμενο έπαιξαν  οι μαθητές:
Μιχαηλίδης Μάνος
Χριστοδούλου Παναγιώτα
Ζαχείλας Νίκος
Δασκαλογιαννάκη Χάιντι
Ντάσκαρη Μαρία
Χατζή Ελένη
Τοσιλιάνης Βαγγέλης
Κοτζαμπασίδης Λάμπης
Τζινλής Γιώργος
Λούδος Ιωσήφ
Δουβαράς Γιάννης

Υπεύθυνη της γιορτής και δημιουργός του δρώμενου: Λαζάκη Παναγιώτα (Φιλόλογος)
Τεχνική υποστήριξη: Μπόζιου Μαρία (Αγγλικής Γλώσσας)
Υπεύθυνη χορωδίας: Ορνιθοπούλου Άννα (Μουσικός)

Ορισμός σημαιοφόρων και παραστατών.
Απονομή αριστείων και βραβείων προόδου.

Μετά το τέλος της γιορτής για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 πραγματοποιήθηκε η τελετή ορισμού σημαιοφόρων και παραστατών, καθώς και η απονομή αριστείων και βραβείων προόδου στους μαθητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Κοινοποιήστε το:
Το σχολείο μας τίμησε και φέτος την Εθνική Επέτειο του 1940 με ένα δρώμενο βασισμένο στο αφήγημα-μαρτυρία του Χρήστου Ρουσσόπουλου. Ο Χρήστος Ρουσσόπουλος, ένας εικοσάχρονος αγρότης από το Χειμώνιο του Ν.Έβρου, κατέγραψε στο ημερολόγιό του ιστορικά γεγονότα από τη Μάχη της Κρήτης, τον Μάιο του 1941, όταν επιστρατεύτηκε μαζί με άλλους 300 Θρακιώτες κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Τη μουσική πλαισίωση της γιορτής ανέλαβε η χορωδία του σχολείου. Στο δρώμενο έπαιξαν  οι μαθητές: Μιχαηλίδης Μάνος Χριστοδούλου Παναγιώτα Ζαχείλας Νίκος Δασκαλογιαννάκη Χάιντι Ντάσκαρη Μαρία Χατζή Ελένη Τοσιλιάνης Βαγγέλης Κοτζαμπασίδης Λάμπης Τζινλής Γιώργος Λούδος Ιωσήφ Δουβαράς Γιάννης Υπεύθυνη της γιορτής και δημιουργός…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0