Εγγραφές μαθητών Δημοτικού στην Α’ τάξη Γυμνασίου

Εγγραφές μαθητών Δημοτικού στην Α’ τάξη Γυμνασίου

Αξιότιμοι γονείς και κηδεμόνες,

Για την εγγραφή του παιδιού σας στην Α΄ τάξη του Γυμνασίου μας θα πρέπει να προσέλθετε αυτοπροσώπως στο σχολείο (8:30 – 13:30)  και να υποβάλετε συμπληρωμένα τα παρακάτω δικαιολογητικά, τηρώντας παράλληλα όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

1. Αίτηση Εγγραφής (Κλικ ΕΔΩ)

      1. Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την συμπλήρωση των στοιχείων επικοινωνίας (κινητά τηλέφωνα και email) προκειμένου να είναι δυνατή η άμεση επικοινωνία μαζί σας για θέματα φοίτησης και σε έκτακτες περιπτώσεις .
      2. Σε περίπτωση αλλαγής οποιουδήποτε από τα δηλωθέντα στοιχεία παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα το σχολείο μας με υπεύθυνη δήλωση.

2. Υπεύθυνη Δήλωση Εγγραφής Ν.1599/1986 (Κλικ ΕΔΩ)

3. Φωτογραφία του μαθητή (Πρόσφατη)

        4. Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του μαθητή (Αν υπάρχει)

5. Ατομικό Δελτίο Υγείας (Κλικ ΕΔΩ)

Με εκτυπωμένο το Ατομικό Δελτίο Υγείας, πρέπει να επισκεφθείτε από 21/6/2022 έως και 10/9/2022 έναν παιδίατρο ή οικογενειακό γιατρό, προκειμένου να το συμπληρώσει  (σφραγίδα και υπογραφή).  Στη συνέχεια θα το παραδώσετε σε κλειστό φάκελο  στο σχολείο μας για τη δυνατότητα συμμετοχής του μαθητή στο μάθημα της γυμναστικής.

    1. Η μη προσκόμιση του Ατομικού Δελτίου Υγείας θα έχει ως συνέπεια να μην μπορέσει ο μαθητής να συμμετέχει στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής (Γυμναστική) και να του καταχωρίζονται απουσίες.
    2. Όποιος μαθητής έχει σοβαρούς λόγους μη συμμετοχής στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής θα πρέπει να προσκομίσει τα σχετικά δικαιολογητικά διευκρινίζοντας τους λόγους και το χρονικό διάστημα απαλλαγής.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συνεργαστούμε προς όφελος των παιδιών σας παρέχοντάς τους όλα τα απαραίτητα εφόδια, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε αυτήν τη νέα βαθμίδα εκπαίδευσης.

Η ιστοσελίδα του σχολείου μας θα αποτελεί μία από τις βασικές διόδους ενημέρωσής σας

 

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης “Δόμνα Βισβίζη”

Κοινοποιήστε το: