Συμμετοχή του σχολείου μας στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Συμμετοχή του σχολείου μας στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Τα φετινά Χριστούγεννα στο 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης είχαν ξεχωριστή σημασία!

Αγκαλιάσαμε ξανά την προσπάθεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) βοηθώντας έτσι την εκπλήρωση των ευχών προσφέροντας χαρά, δύναμη, ελπίδα στα παιδιά που το χρειάζονται.

Το Make-A-Wish πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, με πολύ σοβαρές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη.  Με αυτό τον τρόπο ένα χάρτινο αστεράκι μέσα από την αγάπη και τις Ευχές των παιδιών γίνεται μαγικό! Η λάμψη του χαρίζει χαρά, δύναμη, ελπίδα και παράλληλα καλλιεργεί την έννοια του εθελοντισμού και της προσφοράς προς το συνάνθρωπο που δοκιμάζεται.

Παράλληλα, μαθητές του σχολείου μας μαζί με τον εκπαιδευτικό Εικαστικών κ. Φωτάκη Χαράλαμπο ζωγράφισαν  Αστέρια της Ευχής, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης και ελπίδας.

Τα έργα των μαθητών αξιολογήθηκαν και ένα από αυτά κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους και στάλθηκε στο διαγωνισμό που πραγματοποιεί το πρόγραμμα ΄Αστέρι της Ευχής΄.

Την δράση συντόνισαν ο Διευθυντής του σχολείου μας και οι εκπαιδευτικοί Παπαδοπούλου Βασιλική και Αδαμίδου Σοφία.

Πολύτιμη ήταν η συμβολή του 15 μελούς του σχολείου μας που έδειξε αξιοζήλευτη δραστηριότητα.

Κοινοποιήστε το:
Τα φετινά Χριστούγεννα στο 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης είχαν ξεχωριστή σημασία! Αγκαλιάσαμε ξανά την προσπάθεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) βοηθώντας έτσι την εκπλήρωση των ευχών προσφέροντας χαρά, δύναμη, ελπίδα στα παιδιά που το χρειάζονται. Το Make-A-Wish πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, με πολύ σοβαρές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη.  Με αυτό τον τρόπο ένα χάρτινο αστεράκι μέσα από την αγάπη και τις Ευχές των παιδιών γίνεται μαγικό! Η λάμψη του χαρίζει χαρά, δύναμη, ελπίδα και παράλληλα καλλιεργεί την έννοια του εθελοντισμού και της προσφοράς προς το συνάνθρωπο που…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0