2η εξόρμηση της Ποδηλατικής Ομάδας

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εξόρμηση της Ποδηλατικής Ομάδας του σχολείου μας στο ποτάμι της Μαΐστρου.
Αν και ο καιρός δεν ήταν ευνοϊκός, τριάντα ποδηλάτες -και ένας σκύλος που μας ακολούθησε σε όλη τη διαδρομή- συγκεντρωθήκαμε μαζί με τους καθηγητές μας, κ. Φωτάκη και κ. Καραγεωργίου και ξεκινήσαμε την ποδηλατοβόλτα μας.
Διασχίσαμε τον ποδηλατόδρομο της 14ης Μαΐου και τη Λεωφόρο Δημοκρατίας και κατευθυνθήκαμε προς τις εκβολές του ποταμού. Παρόλο που δεν έβρεχε, εμείς καταφέραμε να γίνουμε μούσκεμα από το γόνατο και κάτω! Οι λακκούβες με το νερό και τις λάσπες, που έπρεπε να περάσουμε, μας έκαναν  «γουρουνάκια». Σκαρφαλώσαμε στα προστατευτικά βράχια των εκβολών,  κουβεντιάσαμε και με περίσσια επιδεξιότητα κατεβήκαμε κιόλας, χωρίς σπασμένα χέρια, πόδια και κεφάλια! Και επειδή είμαστε τόσο ατρόμητοι ποδηλάτες, μέχρι και σε δέντρα ανεβήκαμε! Και πάλι η ίδια διαδρομή με τις λακκούβες, και πάλι εμείς μούσκεμα και πάλι ο σκύλος μαζί μας! Ακόμη και οι πάπιες που είδαμε να κολυμπούν εκεί γύρω ήταν λιγότερο βρεγμένες από εμάς.
Στον δρόμο για την επιστροφή, σταματήσαμε στο γαλλικό νεκροταφείο, μάθαμε την ιστορία του και επιστρέψαμε στο σχολείο μας, κουρασμένοι, ιδρωμένοι, βρώμικοι και βρεγμένοι, αλλά ενθουσιασμένοι και γεμάτοι εμπειρίες.

Για τη Δημοσιογραφική Ομάδα, Στράτος Πολίτης

Κοινοποιήστε το:
Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εξόρμηση της Ποδηλατικής Ομάδας του σχολείου μας στο ποτάμι της Μαΐστρου. Αν και ο καιρός δεν ήταν ευνοϊκός, τριάντα ποδηλάτες -και ένας σκύλος που μας ακολούθησε σε όλη τη διαδρομή- συγκεντρωθήκαμε μαζί με τους καθηγητές μας, κ. Φωτάκη και κ. Καραγεωργίου και ξεκινήσαμε την ποδηλατοβόλτα μας. Διασχίσαμε τον ποδηλατόδρομο της 14ης Μαΐου και τη Λεωφόρο Δημοκρατίας και κατευθυνθήκαμε προς τις εκβολές του ποταμού. Παρόλο που δεν έβρεχε, εμείς καταφέραμε να γίνουμε μούσκεμα από το γόνατο και κάτω! Οι λακκούβες με το νερό και τις λάσπες, που έπρεπε να περάσουμε, μας έκαναν  «γουρουνάκια». Σκαρφαλώσαμε…

Review Overview

User Rating: 4.84 ( 5 votes)
0