Εθνική ετικέτα ποιότητας eTwinning  για το σχολείο μας

Εθνική ετικέτα ποιότητας eTwinning για το σχολείο μας

Το σχολείο μας για το project «We, the Kids of the EU, believe…» βραβεύτηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας:

                H Εθνική Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται στα έργα eTwinning που κατάφεραν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο ποιότητας πληρώντας μια σειρά από κριτήρια που έχουν τεθεί από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Εθνικές Υπηρεσίες Υποστήριξης της δράσης. Η ετικέτα ποιότητας είναι η απτή αναγνώριση στους εκπαιδευτικούς, μαθητές και τα σχολεία για το υψηλό επίπεδο των eTwinning δραστηριοτήτων τους. Στους μαθητές, προσφέρει μία ενίσχυση στην προσπάθειά τους, και στο σχολείο γενικότερα, μία δημόσια επιβεβαίωση της δέσμευσής του για την ποιότητα και την ειλικρίνεια σε μία Ευρωπαϊκή συνεργασία.

Το project «We, the Kids of the EU, believe…» ήταν ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ και πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιό μας τη διετία 2016-2018  με τη σύμπραξη σχολείων από έξι διαφορετικές χώρες: Κροατία (συντονίστρια χώρα), Σλοβενία, Τουρκία, Ιταλία, Λιθουανία και Ελλάδα. Η πλατφόρμα του eTwinning ενίσχυσε τη συνεργασία μεταξύ των παραπάνω σχολείων, την επικοινωνία και την ανταλλαγή πληροφοριών. Η αλληλεπίδραση με τους εταίρους ενθάρρυνε τους μαθητές να διαβάσουν, να ακούσουν και να παρακολουθήσουν τη δουλειά των εταίρων τους, ενώ παράλληλα ανέλαβαν δράση αναπτύσσοντας τις  ικανότητες και  τις δεξιότητές τους.

Ιστότοπος Twinspace: https://twinspace.etwinning.net/24060/home

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή ήταν η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Παταπάτη Ευφροσύνη, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου, η μαθητική κοινότητα και πληθώρα φορέων. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές της παιδαγωγικής ομάδας του project και ιδιαίτερα στους συμμετέχοντες μαθητές !!!


Παιδαγωγική ομάδα του project: Παταπάτη Ευφροσύνη (Διευθύντρια- Φυσικής Αγωγής), Λαζάκη Παναγιώτα (Φιλόλογος, συντονίστρια του προγράμματος και διαχειρίστρια του e-Twinning project), Παπαδοπούλου Βασιλική (Δασολόγος και Φυσικού Περιβάλλοντος), Χαβρουζά Ολυμπία (Φυσικής Αγωγής), Ματανάς Κωνσταντίνος (Πληροφορικής).

Κοινοποιήστε το:
Το σχολείο μας για το project «We, the Kids of the EU, believe...» βραβεύτηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας:                 H Εθνική Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται στα έργα eTwinning που κατάφεραν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο ποιότητας πληρώντας μια σειρά από κριτήρια που έχουν τεθεί από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Εθνικές Υπηρεσίες Υποστήριξης της δράσης. Η ετικέτα ποιότητας είναι η απτή αναγνώριση στους εκπαιδευτικούς, μαθητές και τα σχολεία για το υψηλό επίπεδο των eTwinning δραστηριοτήτων τους. Στους μαθητές, προσφέρει μία ενίσχυση στην προσπάθειά τους, και στο σχολείο γενικότερα, μία δημόσια επιβεβαίωση της δέσμευσής του για την ποιότητα και την ειλικρίνεια…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0