Οι μαθητές παρουσιάζουν μέσω της δημιουργικής γραφής τη ζωή και το έργο των Τριών Ιεραρχών

Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο για την τιμή να αναρτήσει το βίντεό μας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως. 

Στα πλαίσια του μαθήματος των Θρησκευτικών οι μαθήτριες της Γ΄τάξης Δασκαλογιαννάκη Χάιντη, Μίντογλου Ελένη και Ντάσκαρη Μαρία με υπεύθυνη καθηγήτρια τη Θεολόγο κ. Γιαννάκου Κωνσταντία ετοίμασαν ένα βίντεο αφιερωμένο στους Τρεις Ιεράρχες, τους προστάτες της παιδείας και των γραμμάτων.

Οι μαθήτριες παρουσιάζουν μέσω της δημιουργικής γραφής τη ζωή και το έργο των Τριών Ιεραρχών και συζητούν μαζί τους για τα σημερινά προβλήματα, που τους απασχολούν. Πρόκειται για ένα επίκαιρο βίντεο μέσα από τη “ματιά” των μαθητών, το οποίο δημιουργήθηκε εξ αποστάσεως με πολλή αγάπη και μεράκι για τους συμμαθητές τους.

Επίσης δημιούργησαν και ένα διαδικτυακό παιχνίδι για τους Τρεις Ιεράρχες ως ανατροφοδότηση.
Ελπίζουμε να σας αρέσουν και να τα απολαύσετε.

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, ημέρα μνήμης των Τριών Ιεραρχών, αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών του σχολείου μας εκκλησιάστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας των καθηγητών και των μαθητών του σχολείου μας.

Κοινοποιήστε το:
Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο για την τιμή να αναρτήσει το βίντεό μας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως.  https://imalexandroupolis.blogspot.com/2021/01/3.html Στα πλαίσια του μαθήματος των Θρησκευτικών οι μαθήτριες της Γ΄τάξης Δασκαλογιαννάκη Χάιντη, Μίντογλου Ελένη και Ντάσκαρη Μαρία με υπεύθυνη καθηγήτρια τη Θεολόγο κ. Γιαννάκου Κωνσταντία ετοίμασαν ένα βίντεο αφιερωμένο στους Τρεις Ιεράρχες, τους προστάτες της παιδείας και των γραμμάτων. Οι μαθήτριες παρουσιάζουν μέσω της δημιουργικής γραφής τη ζωή και το έργο των Τριών Ιεραρχών και συζητούν μαζί τους για τα σημερινά προβλήματα, που τους απασχολούν. Πρόκειται για ένα επίκαιρο βίντεο μέσα από τη “ματιά” των μαθητών, το…

Review Overview

User Rating: 4.55 ( 5 votes)
0